DET HÄR HÄNDER I KERAMIKKÄLLAREN JUST NU:

DREJA HEMMA


Vill du arbeta med keramik på hemmaplan i lugn och ro? Då finns möjligheten att hyra en portabel drejskiva. Hyrperioden sträcker sig från söndag - söndag. Du behöver inte ha drejat tidigare för att hyra drejskivan. Du får ett häfte med tydliga instruktioner där allt förklaras stegvis för att du ska kunna dreja och skapa alldeles fantastisk keramik utifrån dina egna förutsättningar. 

Barn får dreja i sällskap av vuxen men ansvaret ligger på den vuxne när det kommer till försiktighet och säkerhet. 

När du hyr drejskivan skriver du under ett avtal gällande hyrperioden där du ansvarar för att lämna tillbaka drejskivan i rent, helt och städat skick. 

Följande ingår:

1 veckas hyra

8 kg lera

Verktyg för drejning och beskickning

3 spånplattor att ställa dina alster på

1 liten gipsplatta

Ett häfte med tydliga instruktioner

Förslutningsbar låda att förvara ditt gods i

Lån av förkläde

Bränningar

Glasering (vit glasyr)

Pris: 2500 kr


För förfrågningar om bokning, kontakta mig via mail [email protected] eller via kontaktformuläret som du hittar under fliken INTRESSEANMÄLAN.HYRA PLATS I KERAMIKKÄLLAREN

Har du erfarenhet av att arbeta med keramik och gärna vill fortsätta ditt skapande men saknar kursplats och/eller möjlighet att på annat sätt få dreja eller skapa i lera? Då finns möjlighet att hyra plats i min keramikverkstad. Du bokar upp dig månadsvis (4 veckor) med 1 veckas uppsägningstid. Vid varje tillfälle har du möjlighet att nyttja verkstaden i 2,5 timmar.  När du hyr plats är det en förutsättning att du arbetat med keramik tidigare och är helt självgående i ditt skapande. Det ingår alltså inte någon form av handledning eller undervisning. Hyra av plats är inte ett kurserbjudande utan enbart för dig som självständigt tar dig an det här hantverket utan vägledning eller hjälp.

Utöver kostnad för själva platsen betalar du för leran du använder (70 kr/kg). Du har fri tillgång till mina verktyg men har du och vill ta med egna går det självklart bra. 

Bränningar ingår samt tillgång till mina glasyrer. 

När du hyr plats hos mig skriver du under ett avtal där det framgår vilka rättigheter och skyldigheter du har som hyrestagare samt vad du ansvarar för när du arbetar i keramikverkstaden. 


Dagar som kommer att finnas tillgängliga från och med september 2022:

Måndagar kl. 18 - 20.30       BOKAD SEPTEMBER - DECEMBER

Onsdagar kl. 18 - 20.30       BOKAD SEPTEMBER - DECEMBER


Pris: 1500 kr


För frågor och övrig information, kontakta mig via mail: [email protected] eller via kontaktformuläret som du hittar under fliken INTRESSEANMÄLAN.